2011. június 18., szombat

Mondj nemet a szodómiára!

A mai napon ismét sor került a szodomiták arcpirító demonstrációjára. Eszünkbe jut a Szentírás szava: „Arczuk tekintete tesz ellenök bizonyságot, bűneikkel Sodoma módjára kérkednek, nemhogy eltitkolnák; jaj lelköknek! mert magok szereztek magoknak gonoszt. (Ézs 3,10)” Istennek hála Magyarország és vele Közép- és Kelet-Európa nem érte még el azt a morális mélységet, melyben a nyugati világ fuldoklik. Ez emberek többsége itt még ösztönösen undorodik a természet megsértésétől, pláne az ezzel való dicsekvéstől! Azért is hálásak lehetünk, hogy vannak jóérzésű emberek, akik évről-évre bátran szembeszállnak a fertővel, kockáztatva azt is, hogy a sötétség zsoldosainak fogságába essenek. Mindenki súlyos bűnben van, aki egy ilyen felvonulás megtartásához asszisztál! A miniszterelnöktől az utolsó „parancs-teljesítő” rendőrig! A felvonulók súlyos közszeméremsértést követnek el, még a hatályos „törvények” szerint is! A felvonulók között gyermekeket is lehetett látni, ami kimeríti a kiskorú megrontásának bűncselekményét!

A buzik első számú fájdalma az volt, hogy az új alkotmány szerint továbbra sem házasodhatnak. Valaki talán azt gondolja, hogy ez nagy érdeme a kormánynak, szerintünk ezért nem jár külön dicséret. Szintén kedvenc témája a deviánsoknak a gyermekvállalás lehetőségének követelése. Ez az a pont, ahol a legjámborabb ember zsebében is kinyílik a bicska. Boldog János Pál pápa fogalmazta meg tökéletesen: a gyermekek homoszexuális környezetbe való kényszerítése egyenlő megrontásukkal. Sátáni lélek kell ahhoz, hogy valakinek ilyen szörnyűség eszébe jusson!

Hogy kezelné egy konzervatív rezsim a homoszexualitás kérdését? Először is nézzük meg, honnan ered a probléma! A homoszexuálisok egy része tanulta ezt a viselkedést. A homoszexuális mozgalom hisztérikusan tagadja, hogy ilyesmi létezne, pedig biztosak lehetünk abban, hogy az ókori Görögország, ahol elharapódzott a homoszexualitás, nem csupa születetten beteg emberrel gyarapította a világot. Akiknél felvett szokás a homoszexualitás, törekednie kell ennek önmagából való kiártására, melyben az államnak és az egyháznak segítséget kell nyújtani. Természetellenes vonzódásukat nem élhetik ki, mert az súlyos bűn! Feltételezések szerint a homoszexuálisok egy másik része öröklötten szenved ettől a problémától, azaz betegek. Ennek a kérdésnek eldöntése a genetikusok feladata, ebbe nem kívánunk beleszólni. Tételezzük fel, hogy létezik ez a betegség. Ebben az esetben kötelessége a szakértőknek azon dolgozni, hogy megtalálják a gyógymódot. A környezetnek megértően, diszkréten kell kezelni a problémát és megadni minden segítséget a gyógyuláshoz. Aki ilyen betegségben szenved, óriási keresztet kapott! Nem tehet mást, mint hogy önmegtartóztatásban él, amíg nem sikerül meggyógyítani.

A homoszexualitás propagálását minden formában büntetni fogjuk! Tilos lesz reklámozása a média és kultúra minden területén! A homoszexuálisok azt kérik, hogy ne ítéljük meg őket. Mi nem is a homoszexuálisokat ítéljük meg, hanem a homoszexualitás kiélését és reklámozását! Nem a bűnöst, hanem a bűnt! Elutasítjuk a „nemzeti oldal” azon liberális tézisét is, mely szerint „otthon mindenki azt csinál, amit akar, csak ne mutogassa magát”. Nem, senki sem csinálhatja otthon sem „azt, amit akar”! Az erkölcstelenség rombolja a családot és az egész társadalmat! A hatóságoknak kötelessége fellépni ellene! Egyetlen előnye van talán az évről évre ismétlődő provokációnak, ami miatt az Úr megengedi: kiváló erődemonstráció ez a szélsőjobboldalnak, mely ilyenkor megmutathatja a hitetleneknek és dölyfösöknek, hogy igenis létezik és van bátorsága szembeszállni a mindent elborító sötétséggel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése