2011. augusztus 16., kedd

Faji zavargások Angliában

Gyümölcséről ismerszik meg a fa – mondta Krisztus Urunk (Mt 7,17). Anglia keserűen megtapasztalta, hová vezet a színes bőrű, pogány bevándorlás engedélyezése! Ugyan azok az események játszódtak le, melyek pár éve Franciaországban borzasztották el a fehér lakosságot. A bevándorlás-pártiak azt ígérték, hogy a színes bőrű bevándorlók asszimilálódni fognak a fehér társadalomba. Hála Istennek ez nem történt meg és a nyugat-európai népek legalább ennyiben nem korcsosultak el, ha érte is őket biológiai és szellemi fertőzés. A bevándorlók különálló testként élnek a gazdag nyugati államokban és – a technikai civilizáció és a fehér nők kihasználása mellett – vad ösztöneiknek engedelmeskedve igyekeznek átalakítani / lerombolni azokat. Félő, hogy Nyugat-Európa a Dél-Afrikai Köztársaság szomorú sorsára fog jutni. Utóbbi, magas technikai fejlettségű államot éppen most hagyják el utolsó fehér alkotói, mentve életüket. Anyaországuk, Hollandia, mely lassan megfullad a színes bevándorlók özönétől, nem engedi haza őket, így a tengerentúli angolszász államok felé veszik az irányt.

A média erőltetetten szajkózza, hogy Angliában nem faji zavargásról volt szó, fehérek is részt vettek a fosztogatásokban. Ezzel szemben tudjuk, hogy a szikrát egy néger drogdíler likvidálása jelentette. Akár csak itthon, mikor a cigány bűnözők előállításakor a rendőrökre támad a rokonság. Az incidenst követően először a négerek kezdetek pusztítani, majd más színes bőrű bevándorlók is bekapcsolódtak. Fájó, hogy valóban bűntárssá váltak fehér fiatalok is. Ezért említtettük, hogy a szellemi fertőzés kimutatható. Lásd azokat a videókat, ahol fehér gyerekek asszisztálásával verik a cigányok magyar osztálytársaikat! Nem csak a biológiai, hanem a lelki-szellemi rassz is deformálódhat.

Isten különböző rasszokat teremtett, különböző testi, szellemi és lelki adottságokkal. Ennek függvényében az emberfajták más és más civilizációt hoztak létre. A fehér és sárga fajta magas szintű technikai civilizációt alapított. Előbbi ezt a civilizációt olyan területekre is kiterjesztette, ahol tropikális rasszok (negrid, ausztralid), illetve ezektől érintett népek (arabok) éltek. Érintkezésbe lépett ezekkel a kultúrákkal, a négereket rabszolgaként használta fel, mellyel elindult a lejtőn. A szabadkőművesség, melynek célja a keresztény civilizáció romba döntése, a káosz, melynek helyébe saját világállamát helyezné, rend-teremtőként tetszelegve, kiváló fegyvert kapott kezébe célja elérésére. Felszabadította a rabszolgákat, akiket viszont nem helyezett vissza saját környezetébe (a természetbe), hanem a fehér civilizációban hagyta ékként. A vegyes lakosságú államok korlátozó törvényekkel igyekeztek gátat szabni az egymástól merőben különböző kultúrák keveredésének. A sötét erők folytatták aknamunkájukat. Lebontották a gátakat, melynek következtében a fehér civilizáció a negrid rassz testi-lelki-szellemi sajátosságait kezdte átvenni, feladva Istentől kapott saját identitását. Mára ez olyan szintet ért el, hogy egyenesen dicsőítik a legnagyobb szégyent és tragédiát, a két fajta keveredését! A szellemi behatás az élet minden területén érezhető: zene, tánc, öltözködés, képzőművészet, szexuális kultúra, illem. 

A liberálisok egyik kedvenc frázisa szerint az emberek egyelőek. „Ezt tanította Jézus is” szajkózzák, bár sosem hoznak fel ennek igazolásra szentírási helyet. A keresztény tanítás alapján valóban beszélhetünk egyenlőségről, de nem mindegy, milyen szempontból! 1. Isten az embert saját képére és hasonlatosságára teremtette. 2. Mindenki szenved az áteredő bűntől. Ebben ki is merül az emberek egyenlősége! A mindennapi tapasztalat és a kutatások (melyet ma üldöznek) igazolják, hogy a rasszok nem egyenlők szellemi képességeik és erkölcsi érzékük vonatkozásában. Ha nem akarunk így járni, sürgősen biztosítani kell annak lehetőségét, hogy minden rassz, mások zavarása nélkül, Isten adta alkatának megfelelő környezetben élhessen!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése